واکنش مدیرکل سازمان جهانی بهداشت به بمباران بیمارستان‌های غزه چین حمله به کادر درمانی و خبرنگاران در غزه را محکوم کرد صهیونیست‌های معترض به نتانیاهو جاده‌های اصلی را بستند + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس در خصوص اهمیت راهبردی منطقه قفقاز جنوبی و کریدور زنگزور سخنگوی وزارت امور خارجه:در حال بررسی متن پیش‌نویس پیشنهادی روسیه برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ هستیم (۴شهریور۱۴۰۴) نماینده تهران: وزیر تعاون به رفتارهای خلاف قواعد و قوانین صندوق بازنشستگی ورود کند + فیلم عکاس رویترز در اعتراض به کشتار خبرنگاران در غزه استعفا داد اصلاح لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی در صحن علنی مجلس (۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر خارجه استرالیا: روابط دیپلماتیک با ایران را حفظ خواهیم کرد بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفته دولت: در مسیر اعتلای ایران اسلامی بکوشید اقدامات خصمانه استرالیا علیه تهران | کانبرا سفیر ایران را اخراج می‌کند تاکید رئیس مجلس بر لزوم حمایت از دولت | کسانی که حرف از عدم کفایت رئیس‌جمهور می‌زنند، در زمین دشمن بازی می‌کنند مقاومت سوریه حمله به صهیونیست‌ها را برعهده گرفت گفت‌وگوی سنایی و سفیر چین درباره نشست آتی سازمان شانگهای رئیس جمهور بر اهمیت تجهیز مدارس مطابق با استانداردهای جهانی تأکید کرد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعاهای ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران افزایش شمار شهدای یمن به ۱۰ شهید شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه | آمار شهادت خبرنگاران به ۲۴۶ نفر رسید (۳ شهریور ۱۴۰۴) کمک ۹ میلیارد یورویی آلمان به اوکراین زلنسکی مجددا با نمایندگان آمریکایی دیدار می‌کند ترامپ: وضعیت غزه وحشتناک است وزارت امور خارجه: ایران آماده مذاکره با اروپا است اردوغان: حملات وحشیانه اسرائیل به بیمارستان‌ها در غزه نسل‌کشی است واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌ قدیمی توسط ترامپ آمریکا رسما تحریم‌های سوریه را لغو کرد دیدار معاون وزیر ورزش و جوانان با استاندار خراسان رضوی (۳ شهریور ۱۴۰۴) شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان حاکمیت ملی را بازگرداند
سرخط خبرها

قالیباف: خود را در برابر همه مطالبات بحق مردم مسئول می‌دانیم| تغییر رئیس بانک مرکزی ضرورت اجتناب‌ناپذیر بود

  • کد خبر: ۱۴۲۷۹۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
قالیباف: خود را در برابر همه مطالبات بحق مردم مسئول می‌دانیم| تغییر رئیس بانک مرکزی ضرورت اجتناب‌ناپذیر بود
رئیس مجلس گفت: اقدام رئیس جمهور مبنی بر تغییر رئیس کل بانک مرکزی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر بود که از این اقدام ایشان تشکر می‌کنم. البته ضروری است این تغییر با اصلاحات ساختاری، سیاست‌گذاری و مدیریتی، تکمیل شود تا مسئله به‌صورت پایدار حل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور گفت: فرا رسیدن سالروز یوم الله نهم دی ماه که جلوه درخشان آگاهی عمیق و بصیرت نافذ مردم شریف ایران اسلامی بود را گرامی می‌دارم؛ مردم در این روز تاریخی، توطئه‌های دشمنان برای آسیب زدن به ایران عزیز را بر هم زدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حماسه‌هایی نظیر نهم دی ماه، برای ما و تمامی مسئولان نظام، نشانه‌ای است تا به خود یادآور شویم که مردم چگونه با ایثار و فداکاری از ایران و اسلام و انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند و ما باید با کارآمدی و حل مسئله و تصمیم گیری مدبرانه و به موقع، دِین خود را به مردم و انقلاب ادا کنیم.

وی یادآور شد: در هفته گذشته  از بیمارستان پیشرفته تخصصی که با حمایت آیت الله العظمی سیستانی در حال ساخت است، بازدید کردم و همچنین توفیق داشتم  خدمت مراجع عظام تقلید برسم و از رهنمود‌های حضرات آیات عظام جوادی آملی، سبحانی، مکارم‌شیرازی و نوری همدانی استفاده کنم که وظیفه دارم از آن‌ها بدلیل لطفی که داشتند تشکر کنم.

قالیباف تاکید کرد: ایشان، دغدغه‌های این روز‌های مردم متدین را مطرح فرمودند و حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم را با دلسوزی مطالبه کردند همه ما مسئولان، خود را نه تنها در برابر وظایفی که قانون برای ما تعیین کرده است بلکه در برابر همه مطالبات به حق مردم، مسئول می‌دانیم و وظیفه خود می‌دانیم این مسائل را در حد توان و حدود اختیارات با رعایت مصالح کشور پیگیری کنیم.

رئیس دستگاه قانون گذاری کشور عنوان کرد: اینجانب همانطور‌که قبلاً نیز تاکید داشتم، بر این باورم نوسازی نظام حکمرانی در همه حوزه‌ها مبتنی بر مبانی مکتب امام و اندیشه سیاسی رهبر معظم انقلاب ضرورتی است که با بازگشتن امنیت، باید در دستور کار کشور قرار گیرد و اکنون در حال ایجاد اجماع در تصمیم‌گیری‌های لازم در این حوزه هستیم. در این نوسازی همانطور که از روز ابتدا عرض کرده ام اولویت با مسایل اقتصادی است.

وی در خصوص تغییر رئیس کل بانک مرکزی گفت: اقدام رییس جمهور مبنی بر تغییر رییس کل بانک مرکزی ضرورتی اجتناب ناپذیر بود که از این اقدام ایشان تشکر می‌کنم. البته ضروری است این‌تغییر با اصلاحات ساختاری، سیاست گذاری و مدیریتی، تکمیل شود تا مسأله بصورت پایدار حل شود؛ امید زیادی داریم با روی کار آمدن رییس کل جدید این اتفاقات بایفتد.

قالیباف اظهارداشت: البته برخی نکات کارشناسی، درباره سیاست اعلام شده رییس جدید بانک مرکزی وجود دارد که در جلسات کاری به ایشان و مسئولان مربوط منتقل خواهم کرد، اما در عین حال تاکید دارم همه باید با تمام توان کمک کنند که رئیس جدید در ماموریت حساس خود موفق باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس همچنان معتقد است بهترین راه برای ایجاد آرامش معیشتی برای مردم، تخصیص یارانه‌ها به انتهای زنجیره و ارایه کالا‌های اساسی بصورت کالابرگ الکترونیک که هم جلوی فساد ناشی از تفاوت قیمت ارز را می‌گیرد و هم تورم ناشی از افزایش نقدینگی و تورم انتظاری دیگر کالا‌ها ناشی از افزایش کالا‌های اساسی را کنترل می‌کند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->